ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ, ΕΠΙΣΤΡΦΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το “Κάποιος να με προσέχει” του Φρανκ Μακ Γκίνες, σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά αυτή τη φορά σε νέο χώρο, στο Θέατρο Βεάκη, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. Πρωταγωνιστούν ο Αντίνοος Αλμπάνης και οι Σωτήρης Σκάντζικας και Δημήτρης Παπαγεωργίου, νέες προσθήκες στο καστ.
Το έργο στρέφεται γύρω από τρεις “δυτικούς” ομήρους που είναι έγκλειστοι σε ένα κελί στο Λίβανο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των τρομοκρατών – απαγωγέων τους. Η προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις κακουχίες και τη μόνιμη αγωνία του θανάτου εκδηλώνεται με δαιμονικό χιούμορ ή “παιχνίδια” διαφυγής. Μέσα από συγκρούσεις ή συναισθηματικές εξάρσεις, οι τρεις τους, θα δεθούν με ισχυρότερα δεσμά και από τις αλυσίδες που τους κρατούν.

ΠΗΓΗ: https://www.athinorama.gr/theatre/3019699/epistrefei-gia-deuteri-xronia-i-parastasi-kapoios-na-me-prosexei/?fbclid=IwAR0KImrx0QouXRAK7ACQ7MZbjbqtEEQz_JRRCDiinN181NbueEq64B86cB8

Διαβάστε ακόμη,

“Κάποιος να προσέχει τον Αντίνοο Αλμπάνη”, Kulturosupa

https://kulturosupa.gr/interviews/707-48263/

“Αντίνοος Αλμπάνης, το Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και “Κάποιος να με προσέχει” “

https://www.lay-out.gr/antinoos-almpanis-to-maestro-o-christoforos-papakaliatis-kai-kapoios-na-me-prosechei/?fbclid=IwAR3O6cHIrjECoyMGUwyeMgsTiakS1r4EXXflFzuId6BNAZ8o9h3BysB_VjY

Και..

https://fb.watch/mfAVulKX3B/

 

 

Προηγούμενο άρθρο5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΧΟΥ
Επόμενο άρθροΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
creatorsofarts
Creators Of Arts είναι η νέα λεωφόρος της τέχνης. Βασικό σκοπό έχει να προωθήσει έργα εμπνευσμένων ανθρώπων, ανθρώπων που δημιουργούν με την καρδιά, ανθρώπων που η δημιουργία είναι η ίδια τους η ζωή. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην Τέχνη, που φιλοδοξούν να παρασύρουν και μας σε μια δίνη χρωμάτων, υλικών, λόγου και φαντασίας, σε μία διάσταση που δεν υπόκειται σε σύγκριση, παρά μόνο απελευθερώνει την ψυχή και τις αισθήσεις. Άλλωστε η Τέχνη δε γνωρίζει όρια και φραγμούς, δεν γνωρίζει σύνορα και αναστολές. Αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής, μια και γεννιέται μέσα από αυτή.